Muzičar logo klavijaturaMilica Todorović

Milica Todorović

Biografija

Milica Todorović (Kruševac, 13. oktobra 1990) je srpska pevačica i glumica, najpoznatija kao pobednica takmičarske TV-emisije Zvezde Granda.

Pobednica drugog serijala Zvezde Granda. Pobedila je samo sa 14 godina, kao najmlađa učesnica. Na koktel CD-u iz 2005. godine našle su se pesme Uporedi me, Reci ja kao solo pesme i Jači pol, zajedno sa ostalim devojkama te sezone Zvezde Granda. Već 2006. snima pesmu Zašto cura sedi sama sa kojom prolazi u finale na Granvom festivalu, zatim snima duet sa reperom Dragonom Daj mi. U polufinalu Grandovog festivala 2008. nastupa sa pesmom SMS. Pošto je morala da sačeka da postane punoletna, prvi album je izdala tek sa 18 godina sa naslovnom numerom Pamtim ja. Početkom 2010-ih izdala je nekoliko singlova Sa bilo kim , Samo me zagrli , Sve je uzalud , Zbog tebe i Samo me pogledaj . 2013. godine izdaje pesme Nema nazad , od kojih je pesma Tri čaše sa preko 50 miliona pregleda na Jutubu ostvarila veliki uspeh postavši najpopularnijija pevačica Zvezde Granda. Nakon toga je postigla još veći uspeh pesmom Moje zlato koju je izdala na leto 2014. u duetu sa MC Jankom beleži na JuTubu više od 100 miliona pregleda, što je stavlja na prvo mesto po pregledima u regiji. Na Grandovom festivalu 2014. osvojila je drugo mesto sa pesmom Konačna odluka. Trenutno je jedan od članova žirija u dečjoj emisiji Neki novi klinci zajedno sa Radom Manojlović, Banetom Mojičevićem i Topalkom.

S Vikipedije, slobodne enciklopedije.

Video zapis

Za više informacija pogledajte na Facebook profil Milica Todorović

Ako ste primetili članak na kojim ste Vi objavljeni na Muzičar, želimo da vas obavestimo da cenimo vaš doprinos muzičkoj zajednici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa objavljenim sadržajem, ili ako želite da razgovarate o mogućnostima za dalju saradnju, molimo vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte info@muzicar.rs.

Pogledajte i ostale muzičare

Pretaga muzičara

Pretragu možete vršiti po imenu, prezimenu, umetničkom imenu, imenu benda, instrumenata…


Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i Google-om Pravila o privatnosti i Uslovi korišćenja primeniti.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.