Muzičar logo klavijatura

Registracija članova na Muzičar

Registracija članova na Muzičar korišćenjem određenog obrasca za registraciju možete postati član. Registracija za članstvo Pretplatnik je besplatna. Za ostala članstva potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Pretplatnik

Registracija članova Pretplatnik je besplatna. Potrebno je da popunite određeni obrazac, nakon toga možete koristiti pogodnosti koje pružaju Muzičar aplikacije i komfor u radu sa njima.

Saradnik

Za registraciju članova Saradnik potrebno je popuniti određeni obrazac. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Autor

Za registraciju članova Autor potrebno je popuniti određeni obrazac. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Urednik

Za registraciju članova Urednik potrebno je popuniti određeni obrazac. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Upravnik

Za registraciju članova Upravnik potrebno je popuniti određeni obrazac. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Učinak na Muzičar sa registracijom članova Pretplatnik
PRETPLATNIK 25%

Mogućnosti sa registracijom članova na Muzičar

Sa registracijom članova Pretplatnik možete koristiti servis Moj muzičar kao mogućnost da objedinite sve Muzičar aplikacije na jednom mestu.

Muzičar e pošta

Sa registracijom članova Pretplatnik stičete pravo na besplatnu registraciju Muzičar e-pošte, kao efikasan način za rad sa elektronskom poštom sa praktičnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu.

Muzičar baza

Sa registracijom članova Pretplatnik stičete pravo na besplatan upis u Muzičar bazu, kao biblioteka sadržaja o muzičarima, organizovana za brzu pretragu i pristup.

Upis možete izvršiti za Pojedinca ili Muzički sastav

Muzičar poddomen

Muzičar poddomen adresa koju članovi mogu da registruju ima oblik ime.muzicar.rs tako da je adresa veb sajta www.ime.muzicar.rs

Dobra prilika za promociju članova sa mogućnostima lične prezentacije.

Muzičar baza biblioteka sadržaja

Sa registracijom članova Pretplatnik stičete pravo na besplatan upis u Muzičar bazu, kao biblioteku sadržaja o muzičarima, organizovana za brzu pretragu i pristup.

Muzičar baza + Članak na muzičar

Sa registracijom članova Pretplatnik i upisom u Muzičar bazu biblioteku sadržaja o muzičarima kreira se članak o Pojedincu ili Muzičkom sastavu. Članak pruža mogućnost objavljivanja fotografija, zvučnih i video sadržaja, biografija i drugih informacija dostupnih za uspostavljanje kontakta.

 

Potrebno je obezbediti tačne i kompletne podatke u odgovorima na pitanja u obrascima na sajtu. Podaci koji su označeni kao neobavezujući ne moraju biti popunjeni, ali ako odlučite da ih popunite oni moraju biti tačni kako bi upotpunili sadržaj na sajtu.

Učinak na Muzičar sa registracijom članova Pretplatnik i sa upisom u Muzičar bazu
PRETPLATNIK | MUZIČAR BAZA 50%

Muzičar elektronska pošta

Sa registracijom članova Pretplatnik stičete pravo na besplatnu registraciju Muzičar e pošte, kao efikasan način za rad sa elektronskom poštom sa praktičnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu.

Učinak na Muzičar sa registracijom članova Pretplatnik, upisom u Muzičar bazu i sa registracijom Muzičar e pošte
PRETPLATNIK | MUZIČAR BAZA | MUZIČAR E POŠTA 75%

Muzičar poddomen

Registracija članova Pretplatnik vam pruža mogućnost za registraciju Muzičar poddomen adrese. Ovo je dobra prilika za promociju gde članovi imaju mogućnost kreiranja lične prezentacije.

Učinak na Muzičar sa registracijom članova Pretplatnik, upisom u Muzičar bazu, registracijom Muzičar e pošte i sa registracijom Muzičar poddomen adrese.
PRETPLATNIK | MUZIČAR BAZA | MUZIČAR E POŠTA | MUZIČAR PODDOMEN ADRESA 100%

Obaveštenje

Sve promene koje učinimo biće izvršene odmah po obaveštenju bilo putem poruke na sajtu ili slanjem elektronske pošte. Korišćenje veb sajta posle prijema takve poruke ili pročitanog obaveštenja na sajtu podrazumevaće da ste prihvatili nastale promene. Bilo Vi ili Muzičar može prekinuti Vaše članstvo u bilo kom trenutku, iz bilo kog razloga, koje postaje efektivno po slanju pismenog obaveštenja drugoj strani sa obrazloženjem.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.