Muzičar logo klavijatura

Muzičar u najširem smislu označava svaku osobu koja se na neki način bavi muzikom.

Registracija članova na Muzičar

Registracijom članova na Muzičar korišćenjem određenog formulara za registraciju možete biti član. Registracija za članstvo Pretplatnik je besplatna.

Pretplatnik

Registracija članova Pretplatnik je besplatna. Potrebno je da popunite određeni formular, nakon toga možete koristiti pogodnosti koje pružaju Muzičar aplikacije i komfor u radu sa njima.

Saradnik

Za registraciju članova Saradnik potrebno je popuniti određeni formular. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Autor

Za registraciju članova Autor potrebno je popuniti određeni formular. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Urednik

Za registraciju članova Urednik potrebno je popuniti određeni formular. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Upravnik

Za registraciju članova Upravnik potrebno je popuniti određeni formular. Potrebno je ispuniti određene uslove i odobrenje administratora.

Potrebno je obezbediti tačne i kompletne podatke u odgovorima na pitanja u formularima na sajtu. Podaci koji su označeni kao neobavezujući ne moraju biti popunjeni, ali ako odlučite da ih popunite oni moraju biti tačni kako bi upotpunili sadržaj na sajtu.

Mogućnosti sa registracijom članova na Muzičar

Sa registracijom članova Pretplatnik možete koristiti mogućnosti aplikacije Moj muzičar za kreiranje više vrsta naloga.

Muzičar baza

Sa registracijom članova stičete pravo na upis u Muzičar bazu, kao biblioteku sadržaja o muzičarima, organizovana za brzu pretragu i pristup.

Unošenjem podataka u Muzičar bazu biće kreiran članak o vama ili muzičkom sastavu.

Muzičar e pošta

Sa registracijom članova stičete pravo na registraciju Muzičar e-pošte, kao efikasan način za rad sa praktičnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu.

Muzičar poddomen

Muzičar poddomen adresa koju članovi mogu da registruju ima oblik ime.muzicar.rs znači da će adresa veb sajta biti www.ime.muzicar.rs

Ovo je dobra prilika za promociju članova gde imaju mogućnost kreiranja sopstvene prezentacije (veb sajt)

Obaveštenje

Sve promene koje učinimo biće izvršene odmah po obaveštenju bilo putem poruke na sajtu ili slanjem elektronske pošte. Korišćenje veb sajta posle prijema takve poruke ili pročitanog obaveštenja na sajtu podrazumevaće da ste prihvatili nastale promene. Bilo Vi ili Muzičar može prekinuti Vaše članstvo u bilo kom trenutku, iz bilo kog razloga, koje postaje efektivno po slanju pismenog obaveštenja drugoj strani sa obrazloženjem.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *