Muzičar Baza

Šta je Muzičar Baza

Muzičar baza je biblioteka sadržaja o muzičarima, organizovana za brzu pretragu i pristup, zajedno sa sistemom za administraciju, organizaciju i memorisanje tih podataka. Platforma posvećena povezivanju muzičara svih žanrova i nivoa. Naš cilj je da stvorimo zajednicu gde muzičari mogu da deluju, sarađuju i rastu zajedno.

Muzičar baza je više od obične platforme; to je ekosistem koji podržava i promoviše muzičare na svakom koraku njihove karijere. Bez obzira da li ste početnik ili profesionalac.

Upis u Muzičar bazu

Kako biste se upisali u Muzičar bazu, potrebno je da registrujete besplatan Pretplatnik nalog. Posle registracije popunjavanjem obrazca za upis u bazu za Pojedinca ili obrazac za upis u bazu za Muzički sastav kreirate Vaš profil. Podaci koji budu unešeni u bazu podataka predstavljaju Vas i muzički pravac kojim idete i pruža mogućnost da vaši podaci budu dostupni za uspostavljanje kontakta i promocije.

Prilikom popunjavanja obrasca morate biti prijavljeni. Ako nemate nalog možete kreirati jedan

Obrazac za upis izvođača u bazu kao pojedinac

Obrazac za upis izvođača u bazu za muzicki sastav.

Besplatan upis u Bazu muzičara za Pojedinca ili Muzički sastav.

Mogućnosti sa upisom u Muzičar bazu

Unošenjem podataka u Bazu muzičara biće kreiran Članak o vama ili muzičkom sastavu.

Upisivanjem u Muzičar bazu možete besplatno da registrujete Muzicar elektronsku poštu.

Upis u Muzičar bazu vam pruža mogućnost za registraciju poddomen adrese.

Članak na Muzičar sa upisom u Muzičar bazu

Unošenjem podataka u Bazu muzičara biće kreiran članak sa biografijom, slikama, zvučnim i video sadržajem. Članci se razvrstavaju u kategorije po različitim kriterijumima na primer vokalni izvođač, instrumentalni izvođač i slično). Članak Vam pruža mogućnost objavljivanja slika, audio i video snimaka, biografija i drugih informacija dostupnih za uspostavljanje kontakta.

Besplatan Članak na Muzičar sa upisom u Muzičar bazu za pojedinca ili Muzički sastav

Muzičar e pošta i Muzičar baza

Upisivanjem u Muzičar bazu, možete besplatno da registrujete Muzičar elektronsku poštu. Sa upisom u Muzičar Bazu možete registrovati Muzičar elektronsku poštu na primer ime@muzicar.rs ili prezime@muzicar.rs, ili automatski generisanu na osnovu podataka iz baze.

Besplatna registracija i pristup Muzičar elektronske pošte.

Muzičar poddomen

Muzičar Poddomen je servis koji pruža mogućnost za registraciju poddomen adrese. Adresa poddomena koji Članovi registruju može biti na primer ime.muzicar.rs ili prezime.muzicar.rs

Muzičar nudi hosting, u okviru poddomena svoje internet adrese. Sadržaj sajta koji koristi ovu mogućnost mora biti legalan i u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Popunjavanjem obrasca možete registrovati željeni poddomen.

Besplatna registracija Muzičar poddomen adrese u promotivnom periodu.