Moj Muzicar

Moj Muzicar je aplikacija koja omogucuje kreiranje vise vrsta naloga.

REGISTRACIJA CLANOVA

Da biste postali Clan potrebno je da se registrujete koriscenjem odredjene forme. Kao deo procesa registracije, bice Vam zatrazeno da unesete svoju Email adresu koja ce sluziti iskljucivo za komunikaciju izmedju Vas i Muzicar.rs.

Registracijom mozete postati: Pretplatnik, Saradnik, Autor, Urednik ili Upravnik

MUZICAR BAZA

Muzicar Baza je skup podataka o muzicarima, organizovana za brzo pretrazivanje i pristup, zajedno sa sistemom za administraciju, organizovanje i memorisanje tih podataka. Upis u bazu za pojedinca Upis u bazu za muzicki sastav.

MUZIC@R EMAIL

Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu. Detaljna uputstva za pristup elektronskoj posti dobicete nakon registracije za ovu uslugu u roku od 24 do 48 sati.

Test Muzicar Email aplikacije, Pristup Muzicar Email aplikaciji, Rezervacija Muzicar Email adrese, Registracija Muzicar Email adrese,

MUZICAR.PODDOMEN

Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese. Sadrzaj sajtova koji koriste ovu mogucnost moraju biti legalani i u skladu sa vazecim zakonima Republike Srbije. Muzicar Poddomen formular

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *