info@muzicar.rs

381 61 28 17 195

Muzic@r Email

Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu.

Muzicar Baza

Muzicar Baza je skup podataka o muzicarima, organizovana za pretrazivanje i pristup, sa sistemom za administraciju, organizovanje i memorisanje tih podataka.

Muzicar Poddomen

Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese. Adresa poddomena koji Clanovi registruju ima oblik ime.muzicar.rs

Moj Muzicar

Hits: 663

Moj Muzicar je aplikacija koja omogucuje kreiranje vise vrsta naloga.

               

Da biste postali Clan potrebno je da se registrujete koriscenjem odredjene forme. Kao deo procesa registracije, bice Vam zatrazeno da unesete svoju Email adresu koja ce sluziti iskljucivo za komunikaciju izmedju Vas i Muzicar.rs.

Popunjavanjem odredjenog formulara mozete postati

Pretplatnik

Saradnik

Autor

Urednik

Upravnik

Takodje mozete izvrsiti upis u Bazu Muzicara. Muzicar Baza je skup podataka o muzicarima, organizovana za brzo pretrazivanje i pristup, zajedno sa sistemom za administraciju, organizovanje i memorisanje tih podataka.

Upis u bazu za pojedinca

Upis u bazu za muzicki sastav.

Dodela elektronske poste Muzicar Email. Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu. Detaljna uputstva za pristup elektronskoj posti dobicete nakon registracije za ovu uslugu u roku od 24 do 48 sati.

Test Muzicar Email aplikacije

Pristup Muzicar Email aplikaciji

Rezervacija Muzicar Email adrese

Registracija Muzicar Email adrese

Mozete registrovati Muzicar Poddomen adresu. Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese. Sadrzaj sajtova koji koriste ovu mogucnost moraju biti legalani i u skladu sa vazecim zakonima Republike Srbije.

Muzicar Poddomen formular

Category: