info@muzicar.rs

381 61 28 17 195

Category:

Muzika je umetnost, muzika je nauka.

Umetnost je proizvod ljudske delatnosti koja ima za cilj da se prenesu emocije ili ideje. Uobicajena je rasprava u istoriji umetnosti da li je neko delo ili neka vrsta delanja umetnost ili ne. Umetnicka forma je specificna forma umetnickog izraza. Nekoliko primera umetnickih formi: Slikarstvo, Muzika, Film, Pozoriste, Poezija…

Muzikologija obradjuje sa naucne tacke gledista nastanak i razvoj muzike, njene stvaraoce, njihova dela i izvodjace Prvi covek je primitivno muzicirao, udarajuci i pevusuci oponasao je zvukove u prirodi. Svaki narod na zemlji razvija svoju narodnu ili tradicionalnu muziku. Pocetkom 20 veka razvija se moderna muzika sa brojnim zanrovima dzez, bluz, rok, pop, rep, tehno... Podela muzike po vrsti izvojaca se deli na: vokalna muzika, instrumentalna muzika, vokalno-instrumentalna muzika. Po njenoj vrednosti: Klasicna muzika, Narodna muzika ili Tradicionalna muzika, Zabavna muzika Klasicna muzika podrazumeva zapadnoevropsku klasicnu muziku. Procvat u zapadnoj evropi donele su dve svtari: uvodjenje orgulja u crkvenu sluzbu, i pojava trubadura i truvera.

Trubaduri i Truveri su bili putujuci muzikanti koji su se prvo javili u severnoj Francuskoj podrucje danasnje Belgije. Trubaduri su putovali Evropom i zabavljali svet. Narodna muzika je izvorna muzika, specificna za neki kraj. Narodna muzika je vezana uz odredjenu regiju ili kulturu. Vezano za tradicionalnu ili narodnu muziku je cesto u pratnji igranje u vidu kola, plesa…itd. Zabavna muzika je komponovana prvenstveno da zabavi slusaoce. U uzem smislu se podrazumevaju razni oblici muzickih zanrova koji se razlikuju od narodne muzike. Zabavna muzika je pocela s razvojem stampe i masovne kulture u 19. veku koji su prvo preko notnih zapisa, potom preko gramofona, radija i televizije omogucili da se ta muzika komercijalizuje. procitaj vise

Category:

BRANKOR DOO

MB: 21356875 PIB: 110504007

ADRESA

Drzava: Srbija Grad: Nis 18000 Opstina: Niska banja 18110 Naselje: Nikola Tesla Ulica: Petra Kocica Broj: 9

KONTAKT

Mob/tel: +381 61 2817 195 Telefon: +381 18 54 51 57 Fax: +381 18 54 17 48

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.brankor.net ; www.muzicar.rs

Category:

Moj Muzicar je aplikacija koja omogucuje kreiranje vise vrsta naloga.

               

Da biste postali Clan potrebno je da se registrujete koriscenjem odredjene forme. Kao deo procesa registracije, bice Vam zatrazeno da unesete svoju Email adresu koja ce sluziti iskljucivo za komunikaciju izmedju Vas i Muzicar.rs.

Popunjavanjem odredjenog formulara mozete postati

Pretplatnik

Saradnik

Autor

Urednik

Upravnik

Takodje mozete izvrsiti upis u Bazu Muzicara. Muzicar Baza je skup podataka o muzicarima, organizovana za brzo pretrazivanje i pristup, zajedno sa sistemom za administraciju, organizovanje i memorisanje tih podataka.

Upis u bazu za pojedinca

Upis u bazu za muzicki sastav.

Dodela elektronske poste Muzicar Email. Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu. Detaljna uputstva za pristup elektronskoj posti dobicete nakon registracije za ovu uslugu u roku od 24 do 48 sati.

Test Muzicar Email aplikacije

Pristup Muzicar Email aplikaciji

Rezervacija Muzicar Email adrese

Registracija Muzicar Email adrese

Mozete registrovati Muzicar Poddomen adresu. Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese. Sadrzaj sajtova koji koriste ovu mogucnost moraju biti legalani i u skladu sa vazecim zakonima Republike Srbije.

Muzicar Poddomen formular